Houby v přírodě a na talíři : určování a recepty
Krémová polévka z hřibů, ryzcový salát, plněné žampiony, řízky z bedly či houbový dort - to je pozvání na pravou hostinu! Nejdříve však musíme vědět, jak jedlé houby bezpečně poznat. Určování: Přesný popis 100 nejvýznamnějších jedlých hub a jejich více či méně nebezpečných dvojníků. Jednotlivé charakteristiky doplňuje … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 191 s. : barev. il. ; 20 cm
- Published
-
Praha :
Euromedia Group - Ikar,
2004
- Edition
- Vyd. 1.
- Subjects
- Item Description
- Obsahuje rejstříky
- Bibliography
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 80-242-1136-X
Destination | Accessibility | Link | Link source |
---|---|---|---|
Digital library | Copyrighted | Digitalizovaný dokument | Moravian Library in Brno - Kramerius |