Houby v přírodě a na talíři : určování a recepty

Get it

Krémová polévka z hřibů, ryzcový salát, plněné žampiony, řízky z bedly či houbový dort - to je pozvání na pravou hostinu! Nejdříve však musíme vědět, jak jedlé houby bezpečně poznat. Určování: Přesný popis 100 nejvýznamnějších jedlých hub a jejich více či méně nebezpečných dvojníků. Jednotlivé charakteristiky doplňuje full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Renate Volk
Other Authors
Fridhelm Volk, 1942-
Jiří Váňa, 1940-2018
Document Type
Books
Physical Description
191 s. : barev. il. ; 20 cm
Published
Praha : Euromedia Group - Ikar, 2004
Edition
Vyd. 1.
Subjects
Item Description
Obsahuje rejstříky
Bibliography
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-242-1136-X

:


Destination Accessibility Link Link source
Digital library Copyrighted Digitalizovaný dokument Moravian Library in Brno - Kramerius