Zelenina : praktická kuchařka krok za krokem
Kniha obsahuje ilustrovaný přehled o základních druzích a odrůdách zeleniny, o různé kuchyňské úpravě a recepty se seznamem surovin a postupem přípravy.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 256 s. : il.
- Vydáno
-
Praha :
Svojtka & Co.,
2003
- Vydání
- České vyd. 1.
- Edice
- Ilustrovaná encyklopedie (Svojtka & Co.)
- Témata
- Popis jednotky
- Obsahuje rejstřík
- ISBN
- 80-7237-709-4
Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.
Co je služba Získej EDD
Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.