Jak vařit s kořením

To chci

První část představuje stručně jednotlivé typy koření - plody, semena, květy, poupata, oddenky, natě i kořeny, spolu s návodem na jejich kuchyňské uplatnění. Druhá část uvádí reprezentativní národní recepty, rozdělené podle místa původu - Dálný Východ, Indie, Evropa, Severní Afrika či Karibik. Dokonalé fotografie jsou samozřejmostí.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jill Norman, 1940-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
71 s. : fot.
Vydáno
Praha : Ikar, 1999
Vydání
Vyd. 1.
Edice
101 praktických rad
Témata
ISBN
80-7202-402-7

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Běžný fond
Externí sklad-Hejčín
1-109.439