Tradiční české kuchařky : jak se vařilo před M. D. Rettigovou

To chci

Velmi zajímavé údaje o užívání jednotlivých druhů potravin, o skladbě jídelníčku, jeho proměnách i o technickém vybavení kuchyně. Úvodní stať uzavírá pojednání o vývoji kuchařských knih až po M. D. Rettigovou. Kuchařské recepty,které tvoří většinu publikace, jsou upraveny a přizpůsobeny pro dnešní podmínky.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Magdalena Beranová, 1930-2016
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
279 s.
Vydáno
Praha : Libri, 2001
Vydání
1. vyd.
Témata
ISBN
80-7277-075-6

:


MARC

LEADER 00000nam a2200000 4500
001 vkol000513181
003 CZ OlVK
005 20010625000000.0
008 010621s2001 xr f cze
990 |a BK 
015 |a cnb000997795 
020 |a 80-7277-075-6  |q (brož.) :  |c Kč 230,00 
035 |a (OCoLC)320053569 
040 |a OLA001  |b cze 
080 |a 641/642  |2 undef 
100 1 |a Beranová, Magdalena,  |d 1930-2016  |7 jk01011773  |4 aut 
245 1 0 |a Tradiční české kuchařky :  |b jak se vařilo před M. D. Rettigovou /  |c Magdalena Beranová 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Libri,  |c 2001 
300 |a 279 s. 
653 0 |a česká jídla 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas 
910 |a OLA001  |b 1-119.309 
964 |a Kuchařství české 
967 |a Česko  |c CZ 
996 |a HEJC  |b 2650243999  |c 1-119.309  |v 1-10  |y 1999/2000  |m BOOK  |l Běžný fond  |r Externí sklad-Hejčín  |n 28  |w 000510335  |u 000010  |s A  |j SVK50  |t OLA001.SVK01000513181.SVK50000510335000010