Zdravá výživa
V tomto vydání je zcela přepracována předpisová část a položen důraz na stati o diferencovaném stravování pracujících. Kniha je stručným přehledem celé nauky o výživě od fyziologie přes biologické hodnoty potravin k návodům k jejich správné kombinaci. Je doplněna tabelárními přehledy a ukázkami jídelníčků.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Vydáno
-
Praha,
1962
- Vydání
- Další oprav. a dopl. vyd. publ.
Instituce
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích - záznam 1
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích - záznam 2
- Knihovna Akademie věd ČR
- Krajská vědecká knihovna v Liberci - záznam 1
- Krajská vědecká knihovna v Liberci - záznam 2
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Národní knihovna ČR
- Národní lékařská knihovna
- Souborný katalog ČR
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Vědecká knihovna v Olomouci (aktuální záznam)