Česká kuchařka

To chci

Tradiční česká kuchyně má své kořeny někde v dávných dobách, kdy lidé těžce fyzicky pracovali a úlohou jídla bylo především dodat tělu tolik potřebnou energii. Tomuto požadavku ve svém vývoji dokázala beze zbytku vyhovět. Život většiny dnešních lidí už však vypadá úplně jinak, a tak i česká kuchyně musela projít přerodem celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jana Frolíková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
152 s. : il. (převážně barev.) ; 20 cm
Vydáno
Praha : Jan Vašut, 2006
Vydání
České vyd. 2.
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
ISBN
80-7236-528-2

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Dostupnost nelze načíst
Běžný fond
Externí sklad-Hejčín
1-173.821