Oleje : používání olejů z ořechů, semen a plodů na vaření, dressingy a marinády

Get it

Používání ořechových, ovocných a semínkových olejů na vaření, dressingy a marinády. Šéfkuchařka představí některé z nejdůležitějších kulinářských olejů.Dozvíte se, odkud pocházejí, jejich základní vlastnosti, jak mohou být prospěšné pro naše zdraví i to, jak je v kuchyni nejlépe využít. Budete mít možnost si vyzkoušet full description

Saved in:

Bibliographic Details

Other Authors
Ursula Ferrigno , Louise Pickford, 1964- , Jan Baldwin , Sára Lebedová
Document Type
Books
Physical Description
64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
Published
Praha : Dobrovský s.r.o., 2017
Series
Knihy Omega
Subjects
Item Description
Přeloženo z angličtiny
Správný údaj o původci fotografií má být: fotografie pořídila Jan Baldwin
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-7390-614-6

:


Please login to display connected libraries.

About Získej EDD

The Získej EDD service provides the delivery of electronic copies of parts of documents from library collections.
The service is operated by the National Technical Library in Prague.
It is a paid service.