Oleje : používání olejů z ořechů, semen a plodů na vaření, dressingy a marinády

To chci

Používání ořechových, ovocných a semínkových olejů na vaření, dressingy a marinády. Šéfkuchařka představí některé z nejdůležitějších kulinářských olejů.Dozvíte se, odkud pocházejí, jejich základní vlastnosti, jak mohou být prospěšné pro naše zdraví i to, jak je v kuchyni nejlépe využít. Budete mít možnost si vyzkoušet celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Ursula Ferrigno , Louise Pickford, 1964- , Jan Baldwin , Sára Lebedová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
64 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
Vydáno
Praha : Dobrovský s.r.o., 2017
Edice
Knihy Omega
Témata
Popis jednotky
Přeloženo z angličtiny
Správný údaj o původci fotografií má být: fotografie pořídila Jan Baldwin
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-7390-614-6

:

Informace o knihovně

Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej EDD

Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.