Krajiny prostřených i prázdných stolů. II., Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu
Druhý díl kolektivní monografie Krajiny prostřených i prázdných stolů se v široké metodologické škále věnuje proměnám evropské gastronomie od středověku po naši současnost.Její první část přiblížila různá pojetí jídla a stravování, vyplývající z dobového kontextu, zeměpisné polohy i vývojového stupně konkrétních sociálních … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Other Authors
- , , ,
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 331 stran : ilustrace (některé barevné), faksimile ; 21 cm
- Published
-
Pardubice :
Univerzita Pardubice,
2017
- Edition
- Vydání první
- Subjects
- Bibliography
- Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
- ISBN
- 978-80-7560-087-5
Please login to display connected libraries.
About Získej EDD
The Získej EDD service provides the delivery of electronic copies of parts of documents from library collections.
The service is operated by the National Technical Library in Prague.
It is a paid service.