Krajiny prostřených i prázdných stolů. II., Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu

Get it

Druhý díl kolektivní monografie Krajiny prostřených i prázdných stolů se v široké metodologické škále věnuje proměnám evropské gastronomie od středověku po naši současnost.Její první část přiblížila různá pojetí jídla a stravování, vyplývající z dobového kontextu, zeměpisné polohy i vývojového stupně konkrétních sociálních full description

Saved in:

Bibliographic Details

Other Authors
Blanka Zubáková, 1987- , Milena Lenderová, 1947- , Miroslav Kouba, 1979- , Ivo Říha, 1975-
Document Type
Books
Physical Description
331 stran : ilustrace (některé barevné), faksimile ; 21 cm
Published
Pardubice : Univerzita Pardubice, 2017
Edition
Vydání první
Subjects
Bibliography
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
ISBN
978-80-7560-087-5

:


Please login to display connected libraries.

About Získej EDD

The Získej EDD service provides the delivery of electronic copies of parts of documents from library collections.
The service is operated by the National Technical Library in Prague.
It is a paid service.