Krajiny prostřených i prázdných stolů. II., Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu

Get it

Druhý díl kolektivní monografie Krajiny prostřených i prázdných stolů se v široké metodologické škále věnuje proměnám evropské gastronomie od středověku po naši současnost.Její první část přiblížila různá pojetí jídla a stravování, vyplývající z dobového kontextu, zeměpisné polohy i vývojového stupně konkrétních sociálních full description

Saved in:

Bibliographic Details

Other Authors
Blanka Zubáková, 1987- , Milena Lenderová, 1947- , Miroslav Kouba, 1979- , Ivo Říha, 1975-
Document Type
Books
Physical Description
331 stran : ilustrace (některé barevné), faksimile ; 21 cm
Published
Pardubice : Univerzita Pardubice, 2017
Edition
Vydání první
Subjects
Bibliography
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
ISBN
978-80-7560-087-5

:

Information about library

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Live Status Unavailable
Běžný fond
Hlavní sklad
1-335.696