Jazyk, srdce, mozek, krev

Get it

„Nenosím rondon s vyšitým jménem, nepoužívám espumu, nerad vážím suroviny a nemám v oblibě exklusivní ingredience, přehnané sebevědomí ani těsné slipy. Věcí, jež mám upřímně rád, je naštěstí mnohem více. A právě těm se věnuje kniha, která je upřímnou poctou pokrmům, na nichž jsem vyrostl. Prorostlé maso, vnitřnosti, full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Martin Pecina, 1982-
Document Type
Books
Physical Description
175 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 30 cm
Published
Praha : Euromedia Group, a.s., 2023
Edition
Vydání první
Series
Esence
Subjects
ISBN
978-80-242-9331-8

Select institution:

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Loading…
Běžný fond
Hlavní sklad
2-058.632
In-house only
Loading…
Běžný fond
Hlavní sklad
2-058.632