Využití "zeleného" ječmene ve výživě = Using of green barley in diet
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- , , , , , ,
- Typ dokumentu
- Články
- Fyzický popis
- 1 il.
- Publikováno v
- Sborník XXXVII. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny" : 1. března 2012, Brno / Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta, Ústav technologie potravin. -- S. 35-42
- Témata
- Popis jednotky
- Tabulka
- Bibliografie
- Literatura na s. 41-42 (21 zázn.)
MARC
LEADER | 00000naa a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | czpb000141011 | ||
003 | CZ PrUZP | ||
005 | 20120514093351.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 120514s2012 xr a f b 000 0 cze d | ||
040 | |a ABA009 |b cze | ||
072 | 7 | |a 612 |x Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie |2 Konspekt |9 14 | |
072 | 7 | |a 633 |x Rostlinná výroba |2 Konspekt |9 24 | |
080 | |a 612.39 |2 MRF | ||
080 | |a 633.1 |2 MRF | ||
245 | 0 | 0 | |a Využití "zeleného" ječmene ve výživě = |b Using of green barley in diet / |c Jaroslava Ehrenbergerová ... [et al.] |
300 | |b 1 il. | ||
500 | |a Tabulka | ||
504 | |a Literatura na s. 41-42 (21 zázn.) | ||
546 | |a Český text, český abstrakt | ||
650 | 0 | 9 | |a MALTING BARLEY |
650 | 0 | 9 | |a HORDEUM VULGARE |
650 | 0 | 9 | |a VARIETIES |
650 | 0 | 9 | |a BIOMASS |
650 | 0 | 9 | |a CHEMICAL COMPOSITION |
650 | 0 | 9 | |a VITAMIN CONTENT |
650 | 0 | 9 | |a ASCORBIC ACID |
650 | 0 | 9 | |a VITAMIN E |
650 | 0 | 9 | |a TOCOPHEROLS |
650 | 0 | 9 | |a ANTIOXIDANTS |
650 | 0 | 9 | |a SUPPLEMENTS |
650 | 0 | 7 | |a sladovnický ječmen |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a ječmen setý |7 ph230281 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a odrůdy |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a biomasa |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a chemické složení |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a obsah vitamínů |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a kyselina askorbová |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a vitamín E |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a tokoferoly |2 agrovoc |
650 | 0 | 7 | |a antioxidanty |7 ph118513 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a doplňky |2 agrovoc |
653 | 0 | |a potravinové doplňky | |
655 | 7 | |a referáty |7 fd133236 |2 czenas | |
655 | 7 | |a sborníky konferencí |7 fd133333 |2 czenas | |
700 | 1 | |a Ehrenbergerová, Jaroslava, |d 1944- |u Mendelova univerzita, Ústav pěstování, šlechtění rostlin a rostlinolékařství, Brno |7 xx0045086 |4 aut | |
700 | 1 | |a Březinová Belcredi, Natálie, |d 1980- |u Mendelova univerzita, Ústav pěstování, šlechtění rostlin a rostlinolékařství, Brno |7 mzk2009496245 |4 aut | |
700 | 1 | |a Melišová, Lucie |u Mendelova univerzita, Ústav pěstování, šlechtění rostlin a rostlinolékařství, Brno |4 aut | |
700 | 1 | |a Fiedlerová, Vlasta |u Výzkumný ústav potravinářský, Praha |7 ola2003206265 |4 aut | |
700 | 1 | |a Běláková, Sylvie, |d 1974- |u Výzkumný ústav pivovarnický a sladařský a.s., Sladařský ústav, Brno |7 uzp2012695182 |4 aut | |
700 | 1 | |a Vaculová, Kateřina, |d 1953- |u Agrotest fyto, s.r.o., Kroměříž |7 xx0021787 |4 aut | |
711 | 2 | |a Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin |n (38. : |d 2012 : |c Brno, Česko) |7 uzp2012697111 |4 aut | |
773 | 0 | |t Sborník XXXVII. semináře o jakosti potravin a potravinových surovin "Ingrovy dny" : 1. března 2012, Brno / Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta, Ústav technologie potravin |d Brno : Mendelova univerzita, 2012 |z 978-80-7375-601-7 |g S. 35-42 |9 2012 | |
910 | |a ABA009 |x czpb000141011 |b D99065 | ||
990 | |a RS | ||
998 | |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=001398777&local_base=ANL |