Přeskočit na obsah
Inspirace
Kontakt
Schránka:
0
položek
Schránka
(Plná)
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Drůbežnictví. 1. část
Národní zdroje
Zahraniční zdroje
Adresář knihoven
Nápověda
Ve všech polích
Název
Autor
Téma
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Geografické vyhledávání
Drůbežnictví. 1. část
To chci
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor
Antonín Vít
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
169 s. : il. ; 21 cm
Vydáno
Praha :
Brázda,
1947
Svoboda)
Edice
Rádce zemědělce
Témata
odchov
kurníky
pastva
drůbež
chov hospodářských zvířat
slepice
líhnutí
kuřata
Vybrat instituci
:
Jednotky
Získej EDD
Metadata
Instituce
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se
přihlásit
.
Dostupnost
Stav
Oddělení
Sbírka
Umístění
Více informací
Poznámka
Signatura
Odkaz do katalogu
Regionální muzeum v Kolíně - Podlipanské muzeum v Českém Brodě - Knihovna
Pro správnou funkci je třeba mít zapnutý JavaScript.
Zobrazit citace
Poslat e-mailem
Exportovat záznam
Exportovat jako MARC
Exportovat jako MARCXML
Exportovat jako RDF
Exportovat jako RIS
Exportovat jako BIBFRAME
Exportovat jako stručný záznam pro tisk
Exportovat jako úplný záznam pro tisk
Trvalý odkaz
Přidat do oblíbených
Sdílet záznam
Vložit do schránky
Odstranit ze schránky
Podobné
Drůbežnictví. 2. část
Antonín Vít
Hygiena v zemědělství
Emil Zeman
Žito a žitná mouka
Karel Matějovský
Lidové holubářství
Josef Vrbka, 1888-1964
Secí a žací stroje ve službách zemědělce
Josef Hradec