Přídatné a aromatické látky, kontaminanty a potravní doplňky v nové potravinářské legislativě : (rukověť pro potravinářský průmysl ČR)
Publikace pojednává o nově vydané Vyhlášce Ministerstva zdravotnictví č. 298/1997 Sb. o chemických požadavcích oblastech uvedených v názvu. Zahrnuje ty skupiny látek, se kterými se výrobci potravin, obchodníci, spotřebitelé, studenti i odborní zájemci setkávají při hodnocení zdravotní nezávadnosti potravin nejčastěji. Uvádí návaznost … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 64 s. ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Ústav zemědělských a potravinářských informací,
1998
- Vydání
- Vyd. 1.
- Témata
- ISBN
- 80-86153-67-3
:
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Mendelova univerzita v Brně - Ústav vědecko-pedagogických informací a služeb - Knihovna
|
|
UK-89546/2 | |||||
|
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích - Akademická knihovna
|
|