Přídatné a aromatické látky, kontaminanty a potravní doplňky v nové potravinářské legislativě : (rukověť pro potravinářský průmysl ČR)

To chci

Publikace pojednává o nově vydané Vyhlášce Ministerstva zdravotnictví č. 298/1997 Sb. o chemických požadavcích oblastech uvedených v názvu. Zahrnuje ty skupiny látek, se kterými se výrobci potravin, obchodníci, spotřebitelé, studenti i odborní zájemci setkávají při hodnocení zdravotní nezávadnosti potravin nejčastěji. Uvádí návaznost celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Kodl
Další autoři
Bohumil Turek, 1935-2021
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
64 s. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1998
Vydání
Vyd. 1.
Témata
ISBN
80-86153-67-3

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Mendelova univerzita v Brně - Ústav vědecko-pedagogických informací a služeb - Knihovna
UK-89546/2
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích - Akademická knihovna