Dieta při onemocnění jater a žlučníku
Autoři sepsali recepty a vhodný způsob úpravy jednotlivých jídel jako jsou polévky, masitá jídla, těstoviny a moučníky.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 63 s. ; 20 cm
- Vydáno
-
Praha :
Triton,
1999
- Vydání
- Vyd. 1.
- Edice
- Diety (Triton)
- Témata
- ISBN
- 80-7254-023-8
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Nemocnice Pardubického kraje, a.s. - Litomyšlská nemocnice - lékařská knihovna
|
|
K 197 | |||||
|
Nemocnice Pardubického kraje,a.s. - Orlickoústecká nemocnice - Odborná knihovna
|
|
DI |