Jak vařit s kořením

To chci

První část představuje stručně jednotlivé typy koření - plody, semena, květy, poupata, oddenky, natě i kořeny, spolu s návodem na jejich kuchyňské uplatnění. Druhá část uvádí reprezentativní národní recepty, rozdělené podle místa původu - Dálný Východ, Indie, Evropa, Severní Afrika či Karibik. Dokonalé fotografie jsou samozřejmostí. celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jill Norman, 1940-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
72 s. : barev. il. ; 19 cm
Vydáno
Praha : Ikar, 1999
Vydání
Vyd. 1.
Edice
101 praktických rad
Témata
Popis jednotky
Přeloženo z angličtiny
Bibliografie
Obsahuje rejstřík
ISBN
80-7202-402-7

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Městská knihovna Velké Opatovice
Městská knihovna Děčín, příspěvková organizace
Městská knihovna Rumburk
Městská knihovna Český Těšín
U5912
Knihovna města Ostravy, příspěvková organizace
1-63.340
Městská knihovna Manětín
Kultura Rychnov nad Kněžnou, s.r.o. Městská knihovna Karla Poláčka
Městská knihovna Rokycany