Jak vařit s kořením
První část představuje stručně jednotlivé typy koření - plody, semena, květy, poupata, oddenky, natě i kořeny, spolu s návodem na jejich kuchyňské uplatnění. Druhá část uvádí reprezentativní národní recepty, rozdělené podle místa původu - Dálný Východ, Indie, Evropa, Severní Afrika či Karibik. Dokonalé fotografie jsou samozřejmostí. … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 72 s. : barev. il. ; 19 cm
- Vydáno
-
Praha :
Ikar,
1999
- Vydání
- Vyd. 1.
- Edice
- 101 praktických rad
- Témata
- Popis jednotky
- Přeloženo z angličtiny
- Bibliografie
- Obsahuje rejstřík
- ISBN
- 80-7202-402-7
:
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Městská knihovna Velké Opatovice
|
|
||||||
|
Městská knihovna Děčín, příspěvková organizace
|
|
||||||
|
Městská knihovna Rumburk
|
|
||||||
|
Městská knihovna Český Těšín
|
|
U5912 | |||||
|
Knihovna města Ostravy, příspěvková organizace
|
|
1-63.340 | |||||
|
Městská knihovna Manětín
|
|
||||||
|
Kultura Rychnov nad Kněžnou, s.r.o. Městská knihovna Karla Poláčka
|
|
||||||
|
Městská knihovna Rokycany
|
|