Dieta při onemocněních jater a žlučníku
Autoři sepsali recepty a vhodný způsob úpravy jednotlivých jídel jako jsou polévky, masitá jídla, těstoviny a moučníky. Šti
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Instituce
- Husova knihovna Říčany
- Chomutovská knihovna
- Knihovna Kroměřížska
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Městská knihovna v Praze
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Národní lékařská knihovna
- Souborný katalog ČR - záznam 1
- Souborný katalog ČR - záznam 2 (aktuální záznam)
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Vědecká knihovna v Olomouci