Kulinární kultura Slezska a střední Evropy : východiska, metody, interdisciplinarita

To chci

Kulinární kultura byla a je nedílnou součástí každodennosti společnosti, všech jejích vrstev a skupin bez ohledu na dobu, sociální prostředí a rodinné poměry, v níž žily. Jen role, kterou strava v konkrétních chvílích a souvislostech sehrávala, její skladba a způsob úpravy, podávání a konzumace, se odlišovaly.Publikace je jakýmsi celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Irena Korbelářová, 1963-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
271 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 24 cm
Vydáno
Opava : Slezská univerzita v Opavě, 2015
Vydání
Vydání první
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN
978-80-7510-176-1

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Národní muzeum - Knihovna Národního muzea
523 T 00011
Filosofický ústav AV ČR, v. v. i. - Knihovna
Reg 4
Historický ústav AV ČR, v. v. i. - Knihovna
C 120313
Univerzita Karlova - Ústav dějin UK a archiv UK - Knihovna
Knihovna Památníku národního písemnictví
Archeologický ústav AV ČR, Brno, v. v. i. - Knihovna
B 6769
Masarykova univerzita - Filozofická fakulta - Ústřední knihovna Brno
Moravská galerie v Brně - Knihovna
C20982
Muzeum Těšínska, p.o. - Muzejní knihovna a studovna Silesia Český Těšín
Slezská univerzita v Opavě - Univerzitní knihovna SU
Knihovna Slezského zemského muzea Opava
Ostravská univerzita - Univerzitní knihovna Ostrava
C38626
Galerie výtvarného umění v Ostravě, p.o.
Muzeum Podkrkonoší v Trutnově - Knihovna
III 2119
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně - Knihovna