Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Bohumil Turek, 1935-2021
Další autoři
Petr Šíma, 1942-
Irena Michalová
Česká technologická platforma pro potraviny
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
21 stran : ilustrace ; 21 cm
Vydáno
Praha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR, [2017]
Vydání
1. vydání
Edice
Jak poznáme kvalitu?
Publikace České technologické platformy pro potraviny
Témata
Popis jednotky
Název z obálky
Vydáno v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-87719-58-9
978-80-88019-23-7

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Zemědělský výzkumný ústav Kroměříž, s.r.o. - knihovna
A 7356