Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 21 stran : ilustrace ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR,
[2017]
- Vydání
- 1. vydání
- Edice
- Jak poznáme kvalitu?
Publikace České technologické platformy pro potraviny - Témata
- Popis jednotky
- Název z obálky
Vydáno v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny - Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 978-80-87719-58-9
978-80-88019-23-7
:
Instituce
- Krajská knihovna Karlovy Vary
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna v Praze
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Souborný katalog ČR (aktuální záznam)
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
- Vědecká knihovna v Olomouci