Zdravá výživa
V tomto vydání je zcela přepracována předpisová část a položen důraz na stati o diferencovaném stravování pracujících. Kniha je stručným přehledem celé nauky o výživě od fyziologie přes biologické hodnoty potravin k návodům k jejich správné kombinaci. Je doplněna tabelárními přehledy a ukázkami jídelníčků.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 117, [2] s. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
SZdN,
1962
- Vydání
- [2.], opr. a dopln. vyd.
- Popis jednotky
- 22000 výt.
Stať o diferencovaném stravování seps. M. Neradilová a doporučené jídelníčky Vlasta Štelovská s kol.
1. vyd. vyšlo pod náz. Zásady správné výživy od téhož autora
Pozn.
Odkazy na lit.
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |
Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Národní digitální knihovna |