Základy sportovní výživy
Kniha je určena studentům vysokých škol se sportovním zaměřením a také všem, kteří rádi sportují a chtějí vědět, jak vhodně zvolenou stravou podpořit svůj výkon. Ačkoliv je oblast výživy mnohdy sportovci přehlíženou a není na ni dáván takový důraz jako na vlastní tréninkový proces, špičkoví a zkušení trenéři vědí, … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 78 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
- Vydáno
-
Olomouc :
Univerzita Palackého v Olomouci,
2015
- Vydání
- 1. vydání
- Edice
- Učebnice
- Témata
- Popis jednotky
- Nad názvem: Univerzita Palackého v Olomouci, Filozofická fakulta
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 978-80-244-4834-3
978-80-244-4833-6
Vybrat instituci:
| Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
|---|---|---|---|
| Digitální knihovna | Autorsky chráněné | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |
| Digitální knihovna | Dostupné v prostorách NK ČR | Digitalizovaný dokument | Národní digitální knihovna |
| Web | EBSCOhost | Krajská vědecká knihovna v Liberci | |
| Web | e-book | Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích |