Tradiční české kuchařky. Jak se vařilo před M. D. Rettigovou
Velmi zajímavé údaje o užívání jednotlivých druhů potravin, o skladbě jídelníčku, jeho proměnách i o technickém vybavení kuchyně. Úvodní stať uzavírá pojednání o vývoji kuchařských knih až po M. D. Rettigovou. Kuchařské recepty,které tvoří většinu publikace, jsou upraveny a přizpůsobeny pro dnešní podmínky.
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 279 s.
- Published
-
Praha :
Libri,
2001
- Subjects
- ISBN
- 80-7277-075-6
Select institution:
Institutions
Academy of Sciences Library
Bibliography of the History of the Czech Lands (current record)
Karel Dvořaček Library in Vyškov
Library of Antonín Švehla (IAEI)
Moravian Library in Brno
Moravian-Silesian Research Library in Ostrava
Municipal Library Chrudim
Municipal Library in Most
Municipal Library in Orlová
Municipal Library in Přerov
Municipal Library Klatovy
Municipal Library Klimkovice
Municipal Library of Prague
Municipal Library Písek
National Library of Czech Republic
Portal CASLIN
Regional Library Karviná
Regional Library of Karlovy Vary
Regional Library of Pardubice
Regional Library of Vysočina
Research Library in Liberec
Research Library in Olomouc
The Central Bohemian Library in Kladno
The Education and Research Library of the Pilsener Region
The Library of the City Olomouc
The Research Library in Hradec Kralové
The Research Library of South Bohemia in České Budějovice
Ústí Regional Library