Tradiční české kuchařky : jak se vařilo před M.D. Rettigovou

To chci

Průřez historií české kuchyně od počátku do poloviny 19. století spolu s vybranými tradičními recepty. Velmi zajímavé údaje o užívání jednotlivých druhů potravin, o skladbě jídelníčku, jeho proměnách i o technickém vybavení kuchyně. Úvodní stať uzavírá pojednání o vývoji kuchařských knih až po M. D. Rettigovou. Kuchařské celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Magdalena Beranová, 1930-2016
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
279 s. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Libri, 2001
Vydání
1. vyd
ISBN
80-7277-075-6

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Ústřední knihovna
Naučná lit. pro dospělé ve volném výběru
C2b1a C 3340.13