Tradiční české kuchařky. Jak se vařilo před M. D. Rettigovou
Velmi zajímavé údaje o užívání jednotlivých druhů potravin, o skladbě jídelníčku, jeho proměnách i o technickém vybavení kuchyně. Úvodní stať uzavírá pojednání o vývoji kuchařských knih až po M. D. Rettigovou. Kuchařské recepty,které tvoří většinu publikace, jsou upraveny a přizpůsobeny pro dnešní podmínky.
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 279 s.
- Published
-
Praha :
Libri,
2001
- Subjects
- ISBN
- 80-7277-075-6
Select institution:
| Destination | Accessibility | Link | Link source |
|---|---|---|---|
| Digital library | DNNT: Available for registered | Digitized document | Moravian Library in Brno - Kramerius |
| Digital library | DNNT: Available for registered | Digitalizovaný dokument | National Digital Library |
| Web | Link | Bibliography of the History of the Czech Lands |