Potravinářská kvalita žitného zrna = Food quality of rye grain
Potravinářská kvalita žitného zrna byla sledována v průběhu let 2002–2009. Každoročně bylo analyzováno 80–100 vzorků získaných od pěstitelů z celé České republiky. Kvalita zrna byla hodnocena podle požadavků ČSN 461100-4 (2001) Žito. Kvalita žitného zrna byla během sledovaného období 2002–2009 významně ovlivněna klimatickými … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Články
- Fyzický popis
- 5 il.
- Publikováno v
- Obilnářské listy. -- ISSN 1212-138X. -- Roč. 18, č. 4, (2010), s. 110-111
- Témata
- Popis jednotky
- 1 graf, 4 tabulky
- Bibliografie
- Literatura na s. 111,
Instituce:
Česká zemědělská a potravinářská bibliografie
Cíl | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|
Web | Odkaz | Česká zemědělská a potravinářská bibliografie |