Potravinářská kvalita žitného zrna = Food quality of rye grain

To chci

Potravinářská kvalita žitného zrna byla sledována v průběhu let 2002–2009. Každoročně bylo analyzováno 80–100 vzorků získaných od pěstitelů z celé České republiky. Kvalita zrna byla hodnocena podle požadavků ČSN 461100-4 (2001) Žito. Kvalita žitného zrna byla během sledovaného období 2002–2009 významně ovlivněna klimatickými celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Iva Burešová, 1971-
Další autoři
Slavoj Palík, 1946-
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
5 il.
Publikováno v
Obilnářské listy. -- ISSN 1212-138X. -- Roč. 18, č. 4, (2010), s. 110-111
Témata
Popis jednotky
1 graf, 4 tabulky
Bibliografie
Literatura na s. 111,

Instituce:


Cíl Odkaz Zdroj odkazu
Web Odkaz Česká zemědělská a potravinářská bibliografie