Potravinářská kvalita žitného zrna = Food quality of rye grain

Get it

Potravinářská kvalita žitného zrna byla sledována v průběhu let 2002–2009. Každoročně bylo analyzováno 80–100 vzorků získaných od pěstitelů z celé České republiky. Kvalita zrna byla hodnocena podle požadavků ČSN 461100-4 (2001) Žito. Kvalita žitného zrna byla během sledovaného období 2002–2009 významně ovlivněna klimatickými full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Iva Burešová, 1971-
Other Authors
Slavoj Palík, 1946-
Document Type
Articles
Physical Description
5 il.
Published in
Obilnářské listy. -- ISSN 1212-138X. -- Roč. 18, č. 4, (2010), s. 110-111
Subjects
Item Description
1 graf, 4 tabulky
Bibliography
Literatura na s. 111,

Institution:


Destination Link Link source
Web Link Czech Agriculture and Food Bibliography