Kuchařská encyklopedie
Encyklopedie obsahuje přes 1000 receptů z celého světa i podrobný výklad o ingrediencích, kuchyňském náčiní a základních technikách vaření
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 607 stran : ilustrace ; 27 cm
- Vydáno
-
V Praze :
Metafora,
2002
- Témata
- Popis jednotky
- Přeloženo z angličtiny
Obsahuje rejstřík
Na obálce: 100 použitých ingrediencí, 100 druhů kuchyňského náčiní a přístrojů, 50 základních technik a postupů, 1000 vynikajících receptů - Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Depozitář
|
|
641 |