Tradiční pečivo
Publikace o tradičním lidovém pečení podrobně zachycuje rozmanitost tohoto „řemesla“ v celé jeho šířce. Popisuje původ, druhy i význam pečiva podle krajových odlišností, způsoby přípravy, suroviny včetně zajímavého koření, vybavení kuchyní a samozřejmě typy pečiva a návody k výrobě. Pokud vás tedy zajímá jak si doma upéct … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 162 s. : il. ; 20 cm
- Vydáno
-
Praha :
Grada,
2004
- Vydání
- 1. vyd
- Edice
- Řemesla, tradice, technika
- Témata
- tradiční pečivo > lidové pečivo > lidové zvyky > Česko > kuchyně > vybavení > kuchařské recepty > pekařství > pojednání
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a rejstřík.
- ISBN
- 80-247-0692-X