Pečeme chleba : voňavý poklad z trouby
Čerstvě upečený chléb je zkrátka nenahraditelný. A nejlepší je pochopitelně vlastnoručně upečený. K čerstvému chlebu navíc nepotřebujete víc než jen trochu másla a pár špetek soli – a za chvilku jste sytí a spokojení. A nejlepší na tom je, že domácí pečení chleba je vlastně úžasně jednoduché! ...
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
- Vydáno
-
Praha :
Vašut,
2019
- Vydání
- České vydání první
- Edice
- Jak na to (Jan Vašut)
- Témata
- Popis jednotky
- Z němčiny přeložila Hana Habartová
Obsahuje rejstřík - ISBN
- 978-80-7541-175-4