Moje cesta k Michelinu : to nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře
Tato kniha přináší nejenom sbírku 64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla. Najdete v ní také poutavý životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Sledujte kariéru muže, který se původně měl stát malířem, a uvařte si doma podle geniálních … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 218 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty ; 24 cm
- Published
-
Praha :
Dobrovský s.r.o.,
2018
- Series
- Kontrast
- Subjects
- ISBN
- 978-80-7585-686-9
Select institution:
Holdings
Help| Availability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Outside loan
|
Loading…
|
Ústřední knihovna
|
4DNL naučná dospělí
|