Moje cesta k Michelinu : to nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře

Get it

Tato kniha přináší nejenom sbírku 64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla. Najdete v ní také poutavý životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Sledujte kariéru muže, který se původně měl stát malířem, a uvařte si doma podle geniálních full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Pavel Pospíšil, 1944-
Document Type
Books
Physical Description
218 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty ; 24 cm
Published
Praha : Dobrovský s.r.o., 2018
Series
Kontrast
Subjects
ISBN
978-80-7585-686-9

Select institution:

MARC

LEADER 00000cam-a2200000-i-4500
001 kpw01780691
003 CZ-ZlKKF
005 20251206195843.2
007 ta
008 181218s2018----xr ac||e|f||||000 0acze||
015 |a cnb003064403 
020 |a 978-80-7585-686-9  |q (vázáno) 
035 |a (OCoLC)1085392127 
040 |a OLA001  |b cze  |d ABA001  |e rda 
041 0 |a cze 
043 |a e-xr---  |a e------  |a e-cs--- 
044 |a xr 
045 |a x-y- 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641/642-051  |2 MRF 
080 |a 929  |2 MRF 
080 |a 641/642  |2 MRF 
080 |a 641.56(=162.3)  |2 MRF 
080 |a 641.56(=1:4)  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (4)  |2 MRF 
080 |a (437)  |2 MRF 
080 |a (092)  |2 MRF 
080 |a (083.12)  |2 MRF 
100 1 |a Pospíšil, Pavel,  |d 1944-  |7 xx0230327  |4 aut 
245 1 0 |a Moje cesta k Michelinu :  |b to nejlepší z receptů prvního československého michelinského šéfkuchaře /  |c Pavel Pospíšil 
264 1 |a Praha :  |b Dobrovský s.r.o.,  |c 2018 
300 |a 218 stran :  |b ilustrace (převážně barevné), portréty ;  |c 24 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Kontrast 
520 2 |b Tato kniha přináší nejenom sbírku 64 unikátních receptů na velice chutná, ale přitom zázračně jednoduchá jídla. Najdete v ní také poutavý životní příběh Pavla Pospíšila, prvního rodáka z Československa, jenž získal michelinskou hvězdu. Sledujte kariéru muže, který se původně měl stát malířem, a uvařte si doma podle geniálních receptů lahodné pokrmy z Moravy, Slovenska, ale také Bádenska, Švýcarska, Francie nebo třeba z Mallorky. 
600 1 7 |a Pospíšil, Pavel,  |d 1944-  |7 xx0230327  |2 czenas 
648 7 |a 20.-21. století  |7 ch462155  |2 czenas 
650 0 7 |a šéfkuchaři  |7 ph898520  |2 czenas 
650 0 7 |a gastronomie  |7 ph120473  |2 czenas 
650 0 7 |a kuchařství  |7 ph115027  |2 czenas 
650 0 7 |a česká jídla  |7 ph116856  |2 czenas 
650 0 7 |a evropská jídla  |7 ph200803  |2 czenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |2 czenas 
651 7 |a Československo  |7 ge131689  |2 czenas 
651 7 |a Evropa  |7 ge137210  |2 czenas 
653 0 |a čeští kuchaři 
655 7 |a autobiografie  |7 fd131855  |2 czenas 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas 
830 0 |a Kontrast 
901 |b 9788075856869  |f [1. vydání]  |o 20190114 
910 |a ZLG001 
980 |c 938019  |b 377700617758  |1 641.5  |t N  |l 4DNL naučná dospělí  |v A  |n N  |d 16.5.2019  |r 2019  |f 499.00  |w 1959001715  |j EUROMEDIA GROUP, k.s.  |x 7 
996 |b 2555732  |l Ústřední knihovna  |r 4DNL naučná dospělí  |s A  |a 0  |e ZLG001  |t ZLG001.2555732