Pro pestrý stůl

Get it

Kromě předpisů na přípravu studených a teplých předkrmů, polévek, toastů, ryb, drůbeže, zvěřiny a masa přináší autorka návody na úpravu pokrmů v tlakovém hrnci, na grilu, v alobalu, dále na pokrmy z polotovarů Rema, na bezmasá a zeleninová jídla, omáčky, saláty, obložené chlebíčky, chuťovky, pomazánky, moučníky aj.

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Libuše Vlachová
Document Type
Books
Physical Description
300 s., [16] l. barev. fot. příl. : il. ; 21 cm
Published
Praha : Práce, 1979
Edition
1. vyd.
Series
Astra
Subjects
Item Description
95000 výt.
ISBN
(Váz.)

Select institution:

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Loading…
Ústřední knihovna
1PNL naučná sklad