Pro pestrý stůl
Kromě předpisů na přípravu studených a teplých předkrmů, polévek, toastů, ryb, drůbeže, zvěřiny a masa přináší autorka návody na úpravu pokrmů v tlakovém hrnci, na grilu, v alobalu, dále na pokrmy z polotovarů Rema, na bezmasá a zeleninová jídla, omáčky, saláty, obložené chlebíčky, chuťovky, pomazánky, moučníky aj.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Vybrat instituci:
Instituce
Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
Knihovna města Plzně
Knihovna Ústeckého kraje
Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně (aktuální záznam)
Krajská knihovna v Pardubicích
Krajská vědecká knihovna v Liberci
Městská knihovna Znojmo
Moravská zemská knihovna v Brně
Národní knihovna ČR
Souborný katalog ČR
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
Vědecká knihovna v Olomouci