Pro pestrý stůl

To chci

Kromě předpisů na přípravu studených a teplých předkrmů, polévek, toastů, ryb, drůbeže, zvěřiny a masa přináší autorka návody na úpravu pokrmů v tlakovém hrnci, na grilu, v alobalu, dále na pokrmy z polotovarů Rema, na bezmasá a zeleninová jídla, omáčky, saláty, obložené chlebíčky, chuťovky, pomazánky, moučníky aj.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Libuše Vlachová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
300 s., [16] l. barev. fot. příl. : il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Práce, 1979
Vydání
1. vyd.
Edice
Astra
Témata
Popis jednotky
95000 výt.
ISBN
(Váz.)

Vybrat instituci:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Ústřední knihovna
1PNL naučná sklad