Pro pestrý stůl

Get it

Kromě předpisů na přípravu studených a teplých předkrmů, polévek, toastů, ryb, drůbeže, zvěřiny a masa přináší autorka návody na úpravu pokrmů v tlakovém hrnci, na grilu, v alobalu, dále na pokrmy z polotovarů Rema, na bezmasá a zeleninová jídla, omáčky, saláty, obložené chlebíčky, chuťovky, pomazánky, moučníky aj.

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Libuše Vlachová
Document Type
Books
Physical Description
300 s., [16] l. barev. fot. příl. : il. ; 21 cm
Published
Praha : Práce, 1979
Edition
1. vyd.
Series
Astra
Subjects
Item Description
95000 výt.
ISBN
(Váz.)

Select institution:

Please login to display connected libraries.

About Získej EDD

The Získej EDD service provides the delivery of electronic copies of parts of documents from library collections.
The service is operated by the National Technical Library in Prague.
It is a paid service.