Sicilská kuchyně : vyprávění o Sicílii : recepty na jednoduché, rychlé a zdravé pokrmy ze surovin dostupných i u nás

Get it

Autor žijící několik let na Sicílii přibližuje čtenářům to nejlepší, čím si tento středomořský ostrov získal jeho srdce. Vypráví o neskutečně milých obyvatelích, sicilských zvycích, zážitcích na pravé sicilské svatbě, moři, ale ten největší důraz je kladen na jídlo. V pěti samostatných oddílech, rozdělených dle druhu full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Petr Šámal, 1949-
Other Authors
Helena Pavlíková
Document Type
Books
Physical Description
213 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 x 24 cm
Published
Praha : Epocha, 2016
Edition
První vydání
Subjects
ISBN
978-80-7557-006-2

Select institution:

MARC

LEADER 00000cam-a2200000-i-4500
001 kpw01545162
003 CZ-ZlKKF
005 20251205231734.8
007 ta
008 160516s2016----xr a|||e|f||||000|0|cze||
015 |a cnb002798683 
020 |a 978-80-7557-006-2  |q (vázáno) 
040 |a BOA001  |b cze  |e rda 
041 0 |a cze 
043 |a e-it--- 
044 |a xr 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641.568(450)  |2 MRF 
080 |a (450.82)  |2 MRF 
080 |a (083.12)  |2 MRF 
100 1 |a Šámal, Petr,  |d 1949-  |7 xx0194093  |4 aut  |4 pht 
245 1 0 |a Sicilská kuchyně :  |b vyprávění o Sicílii : recepty na jednoduché, rychlé a zdravé pokrmy ze surovin dostupných i u nás /  |c Petr Šámal ; ilustrace Helena Pavlíková 
246 3 0 |a Vyprávění o Sicílii 
250 |a První vydání 
264 1 |a Praha :  |b Epocha,  |c 2016 
300 |a 213 stran :  |b ilustrace (převážně barevné) ;  |c 21 x 24 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
520 2 |b Autor žijící několik let na Sicílii přibližuje čtenářům to nejlepší, čím si tento středomořský ostrov získal jeho srdce. Vypráví o neskutečně milých obyvatelích, sicilských zvycích, zážitcích na pravé sicilské svatbě, moři, ale ten největší důraz je kladen na jídlo. V pěti samostatných oddílech, rozdělených dle druhu pokrmů, popisuje recepty na typická sicilská jídla, která jsou nejen zdravá, jejich příprava zabere leckdy doslova pár minut, ale především suroviny na ně jsou běžně dostupné i v České republice. 
650 0 7 |a italská jídla  |7 ph114806  |2 czenas 
650 0 9 |a Italian cookery  |2 eczenas 
651 7 |a Sicílie (Itálie)  |7 ge130805  |2 czenas 
651 9 |a Sicily (Italy)  |2 eczenas 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas 
655 9 |a cookbooks  |2 eczenas 
700 1 |a Pavlíková, Helena  |7 mzk2009502572  |4 ill 
901 |b 9788075570062  |f 1. vydání  |o 20160607 
910 |a ZLG001 
980 |c 902407  |b 377700582046  |1 641.5  |t N  |l 4DNL naučná dospělí  |v A  |n N  |d 8.6.2016  |r 2016  |f 399.00  |w 201612023  |j Pavel DOBROVSKÝ - BETA  |x 7 
996 |b 2180343  |l Ústřední knihovna  |r 4DNL naučná dospělí  |s A  |a 0  |e ZLG001  |t ZLG001.2180343