Sicilská kuchyně : vyprávění o Sicílii : recepty na jednoduché, rychlé a zdravé pokrmy ze surovin dostupných i u nás

Get it

Autor žijící několik let na Sicílii přibližuje čtenářům to nejlepší, čím si tento středomořský ostrov získal jeho srdce. Vypráví o neskutečně milých obyvatelích, sicilských zvycích, zážitcích na pravé sicilské svatbě, moři, ale ten největší důraz je kladen na jídlo. V pěti samostatných oddílech, rozdělených dle druhu full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Petr Šámal, 1949-
Other Authors
Helena Pavlíková
Document Type
Books
Physical Description
213 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 x 24 cm
Published
Praha : Epocha, 2016
Edition
První vydání
Subjects
ISBN
978-80-7557-006-2

Select institution:

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Loading…
Ústřední knihovna
4DNL naučná dospělí