(Prostřeno) bez servítků : téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořeněných postřehy ze života
Více než 100 pokrmů současné české kuchyně. Šéfkuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno. Zdeněk Pohlreich nabízí své recepty od předkrmů po dezerty, které jsou hvězdami jeho podniků, ale zároveň vás seznámí se svou životní cestou … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 245 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 25 cm
- Published
-
Praha :
Ikar,
2010
- Edition
- Vyd. 1.
- Subjects
- Item Description
- Obsahuje rejstřík
Obsahuje fotografie - ISBN
- 978-80-249-1424-4 (váz.)
Select institution:
Holdings
Help| Availability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Outside loan
|
Loading…
|
Ústřední knihovna
|
4DNL naučná dospělí
|