(Prostřeno) bez servítků : téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořeněných postřehy ze života

Get it

Více než 100 pokrmů současné české kuchyně. Šéfkuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno. Zdeněk Pohlreich nabízí své recepty od předkrmů po dezerty, které jsou hvězdami jeho podniků, ale zároveň vás seznámí se svou životní cestou full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Zdeněk Pohlreich, 1957-
Document Type
Books
Physical Description
245 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 25 cm
Published
Praha : Ikar, 2010
Edition
Vyd. 1.
Subjects
Item Description
Obsahuje rejstřík
Obsahuje fotografie
ISBN
978-80-249-1424-4 (váz.)

Select institution:

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Loading…
Ústřední knihovna
4DNL naučná dospělí