(Prostřeno) bez servítků : téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořeněných postřehy ze života

To chci

Více než 100 pokrmů současné české kuchyně. Šéfkuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno. Zdeněk Pohlreich nabízí své recepty od předkrmů po dezerty, které jsou hvězdami jeho podniků, ale zároveň vás seznámí se svou životní cestou celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Zdeněk Pohlreich, 1957-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
245 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 25 cm
Vydáno
Praha : Ikar, 2010
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
Obsahuje fotografie
ISBN
978-80-249-1424-4 (váz.)

Vybrat instituci:

Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Digitální knihovna Autorsky chráněné Digitalizovaný dokument Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius
Digitální knihovna Dostupné v prostorách NK ČR Digitalizovaný dokument Národní digitální knihovna