Jak se jedlo ve starověku : římská kuchařka

To chci

Zajímavé informace o nejstarších kuchařských knihách, o plodinách, stravě, vybavení kuchyní a pekáren, o způsobech prodeje potravin a stolování starověkých civilizací Egypta, Řecka a především Říma. Předpisová část využívá doporučení a receptů římského labužníka Marca Gavia Apicia a návody římského politika a spisovatele celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Magdalena Beranová, 1930-
Další autoři
Jaroslav Řešátko
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
165 s. : [12] s. fot. příl.
Vydáno
Praha : Libri, 2000
Vydání
1. vyd.
Témata
ISBN
80-7277-021-7 (brož.)
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

: