Jak se jedlo ve starověku : římská kuchařka

Get it

Zajímavé informace o nejstarších kuchařských knihách, o plodinách, stravě, vybavení kuchyní a pekáren, o způsobech prodeje potravin a stolování starověkých civilizací Egypta, Řecka a především Říma. Předpisová část využívá doporučení a receptů římského labužníka Marca Gavia Apicia a návody římského politika a spisovatele full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Magdalena Beranová, 1930-
Other Authors
Jaroslav Řešátko
Document Type
Books
Physical Description
165 s. : [12] s. fot. příl.
Published
Praha : Libri, 2000
Edition
1. vyd.
Subjects
ISBN
80-7277-021-7 (brož.)
Suggest for digitization
It is possible to request digitization of this document from another library's collection:

:

Information about library

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Live Status Unavailable
Ústřední knihovna
1PNL naučná sklad