Jak se jedlo ve starověku : římská kuchařka

To chci

Zajímavé informace o nejstarších kuchařských knihách, o plodinách, stravě, vybavení kuchyní a pekáren, o způsobech prodeje potravin a stolování starověkých civilizací Egypta, Řecka a především Říma. Předpisová část využívá doporučení a receptů římského labužníka Marca Gavia Apicia a návody římského politika a spisovatele celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Magdalena Beranová, 1930-
Další autoři
Jaroslav Řešátko
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
165 s. : [12] s. fot. příl.
Vydáno
Praha : Libri, 2000
Vydání
1. vyd.
Témata
ISBN
80-7277-021-7 (brož.)
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


MARC

LEADER 00000cam-a2200000-a-4500
001 kpw01172589
003 CZ-ZlKKF
005 20131007044145.3
007 ta
008 000908s2000 xr ||||||||||u0|0|||cze||
015 |a cnb000969145 
020 |a 80-7277-021-7 (brož.) 
040 |a ZLG001  |b cze 
041 0 |a cze 
044 |a xr 
080 |a 641.5(083.1) 
100 1 |a Beranová, Magdalena,  |d 1930-  |7 jk01011773  |4 aut 
245 1 0 |a Jak se jedlo ve starověku :  |b římská kuchařka /  |c Magdalena Beranová, Jaroslav Řešátko 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Libri,  |c 2000 
300 |a 165 s. :  |b [12] s. fot. příl. 
653 |a kuchařské recepty 
653 |a historická jídla 
653 |a starověký Řím 
653 |a starověk 
653 |a dějiny stravování 
700 1 |a Řešátko, Jaroslav  |7 jo20000071173  |4 aut 
910 |a ZLG001 
980 |c 633680  |b 377700257058  |1 641.5  |t N  |l 1PNL naučná sklad  |v A  |n N  |d 8.9.2000  |r 0  |f 130.00  |w 68  |x 7 
996 |b 518853  |l Ústřední knihovna  |r 1PNL naučná sklad  |s A  |a 0  |e ZLG001  |t ZLG001.518853