Vaříme a pečeme při alergiích na potraviny
Lékařka a odbornice v oboru výživy nabízí přes 85 receptů, které můžete přizpůsobit každé alergii na potraviny pomocí nespočetných variací a rozšířených receptů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 143 s. : barev. fot.
- Vydáno
-
Praha :
Svojtka a Vašut,
1996
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- v. též: Ilies, Angelika
- ISBN
- 80-7180-116-X (váz.)
Vybrat instituci:
| Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
|---|---|---|---|
| Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |
| Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Národní digitální knihovna |