Vaříme a pečeme při alergiích na potraviny

To chci

Lékařka a odbornice v oboru výživy nabízí přes 85 receptů, které můžete přizpůsobit každé alergii na potraviny pomocí nespočetných variací a rozšířených receptů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Claudia Thiel
Další autoři
Angelika Ilies
Simona Hoskovcová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
143 s. : barev. fot.
Vydáno
Praha : Svojtka a Vašut, 1996
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
v. též: Ilies, Angelika
ISBN
80-7180-116-X (váz.)

Vybrat instituci:

Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Digitální knihovna DNNT: Dostupné pro registrované Digitalizovaný dokument Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius
Digitální knihovna DNNT: Dostupné pro registrované Digitalizovaný dokument Národní digitální knihovna