Dieta při chorobách jaterních

To chci

Hlavní zásady diet u jaterních onemocnění, jednotlivé typy diet (volná, přísná, úprava se zvýšením nebo snížením bílkovin, s omezením kuchyňské soli atd.), předpisy pokrmů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Horký, 1925-
Další autoři
Jitka Horáčková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
56 s. ; 20 cm
Vydáno
Praha : Avicenum, 1987
Vydání
4. vyd.
Témata
Popis jednotky
30000 výt.
Obálka Luděk Rohlík
ISBN
(Brož.)

Vybrat instituci:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Ústřední knihovna
1PNL naučná sklad