Dieta při chorobách jaterních
Hlavní zásady diet u jaterních onemocnění, jednotlivé typy diet (volná, přísná, úprava se zvýšením nebo snížením bílkovin, s omezením kuchyňské soli atd.), předpisy pokrmů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 56 s. ; 20 cm
- Vydáno
-
Praha :
Avicenum,
1987
- Vydání
- 4. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- 30000 výt.
Obálka Luděk Rohlík - ISBN
- (Brož.)
Vybrat instituci:
Instituce
Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
Knihovna Jiřího Mahena v Brně
Knihovna Ústeckého kraje
Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně (aktuální záznam)
Krajská knihovna Vysočiny
Krajská vědecká knihovna v Liberci
Městská knihovna Holešov
Městská knihovna Litvínov
Městská knihovna Most
Městská knihovna Znojmo
Moravská zemská knihovna v Brně
Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
Národní knihovna ČR
Národní lékařská knihovna
Souborný katalog ČR
Středočeská knihovna v Kladně
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
Vědecká knihovna v Olomouci