Pokrmy z jednoho hrnce : syté polévky, rychlé restované pokrmy, snadná zapečená jídla
Návody na přípravu chutných a nenáročných pokrmů z mezinárodní kuchyně - polévek, dušených mas, zapékaných pokrmů, restované zeleniny, k jejichž přípravě stačí jedna nádoba.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 224 s. : barev. il. ; 25 cm
- Vydáno
-
Praha :
Ikar,
2011
- Vydání
- Vyd. 1.
- Témata
- Popis jednotky
- Přeloženo z angličtiny
Obsahuje rejstřík - ISBN
- 978-80-249-1535-7
Vybrat instituci:
Instituce
Husova knihovna Říčany
Chomutovská knihovna
K3 Bohumín - středisko KNIHOVNA
Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
Knihovna Bedřicha Beneše Buchlovana Uherské Hradiště
Knihovna Petra Bezruče v Opavě
Knihovna Třinec
Knihovna Ústeckého kraje
Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně (aktuální záznam)
Krajská knihovna Vysočiny
Krajská vědecká knihovna v Liberci
Městská knihovna Benešov
Městská knihovna Boskovice
Městská knihovna Frýdek-Místek
Městská knihovna Havířov
Městská knihovna Jihlava
Městská knihovna Litvínov
Městská knihovna Most
Městská knihovna Písek
Městská knihovna v Praze
Moravská zemská knihovna v Brně
Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
Národní knihovna ČR
Souborný katalog ČR
Středočeská knihovna v Kladně
Vědecká knihovna v Olomouci