Vaříme s Helenou Růžičkovou : králičí, zaječí a krůtí speciality
Oblíbená herečka a skvělá kuchařka Helena Růžičková předkládá vyzkoušené králičí, zaječí a krůtí speciality. Celkem 362 osvědčených receptů - jak sama říká - "Nemusím upozorňovat na to, že co krátce běhá po světě je nejzdravější pro lidský organismus a bílé maso se podává nemocným a malým dětem."
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 175 s. : obr.
- Vydáno
-
Třebíč :
Drahomír Rybníček,
c2000
- Vydání
- Vyd. 1.
- Témata
- ISBN
- 80-7268-110-9 (váz.)
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Ústřední knihovna
|
1PNL naučná sklad
|
|||||
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Ústřední knihovna
|
1PNL naučná sklad
|