100 a 1 krajových jídel
Soubor receptů krajových specialit z Čech, Moravy a Slovenska.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 89 s. : obr. ; 17 cm
- Vydáno
-
Praha :
Merkur,
1985
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- Vysvětl. a doplňky kuchařské terminologie
50000 výt. - ISBN
- (Brož.)
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Ústřední knihovna
|
1PNL naučná sklad
|
|||||
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Ústřední knihovna
|
1PNL naučná sklad
|