Jazyk, srdce, mozek, krev

To chci

„Nenosím rondon s vyšitým jménem, nepoužívám espumu, nerad vážím suroviny a nemám v oblibě exklusivní ingredience, přehnané sebevědomí ani těsné slipy. Věcí, jež mám upřímně rád, je naštěstí mnohem více. A právě těm se věnuje kniha, která je upřímnou poctou pokrmům, na nichž jsem vyrostl. Prorostlé maso, vnitřnosti, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Martin Pecina, 1982-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
175 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 30 cm
Vydáno
Praha : Euromedia Group, a.s., 2023
Vydání
Vydání první
Edice
Esence
Témata
ISBN
978-80-242-9331-8

Vybrat instituci:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
01_01
II-N72304